site stats
Uwtrouwvideograaf.nl

Note: If you can not read/write Dutch, there is no need to register at all. Only Dutch posts allowed on videomontageforum.nl!

Registreren op het Video Montage Forum is gratis!

Dit FORUM draait zonder winstoogmerk en zonder bemoeienis van derden van welke commerciŽle aard ook!


Lees deze 'regels' a.u.b. wel even door.
Als je je als gebruiker van dit forum registreert houdt er dan rekening mee dat de gegevens die je verstrekt zoals je naam, E-Mailadres enz. zichtbaar zijn voor anderen.
Je kunt zelf je naam en wachtwoord kiezen.
Als de naam die je wilt gebruiken al door iemand anders wordt gebruikt wordt dat aangegeven en kun je een andere naam kiezen.

De faciliteiten op dit forum zijn alleen voor geregistreerde leden bedoeld! D.w.z. dat je je alleen aan mag melden en gebruik mag maken van het forum als je je met volgende regels akkoord verklaart. Indien je deze regels niet accepteert dien je dit forum onmiddellijk te verlaten!

1. Alle rechten voorbehouden.
Alle berichten en informatie die op het Video Montage Forum geplaatst zijn en worden zijn eigendom van het Video Montage Forum.
Zonder schriftelijke toestemming (in dit geval via e-mail: info@pimfoppen.nl) mag niets van het Video Montage Forum worden verveelvoudigd, bewerkt en/of openbaar gemaakt worden, d.m.v. (foto)kopie, microfilm, magnetische media of welke andere wijze dan ook.

2. Aansprakelijkheid
Aangezien dit board een interactief board is, is het onmogelijk de inhoud van de door jouw geposte berichten te verifiŽren.
Bedenk dat wij dit board niet constant monitoren en dus ook geen enkele aansprakelijkheid dragen voor de inhoud van berichten die door onze leden (jij dus) worden gepost!
Wij dragen geen aansprakelijkheid voor de juistheid, (in)compleetheid of wettelijke toelaatbaarheid van het bericht. Iedere lid is verantwoordelijk voor zijn eigen bericht!
Wij kunnen berichten verwijderen, en zullen dit - indien wij van mening zijn dat dit dient te gebeuren - doen.
Een ieder die zich niet kan vinden in de inhoud van een bepaald bericht dient zich schriftelijk (in dit geval via e-mail) te melden.
Gebruik daarvoor volgend e-mail adres: info@pimfoppen.nl
Wij zullen uw klacht op juistheid of wettelijke grond controleren en indien noodzakelijk actie ondernemen. Klachten dienen onderbouwd te zijn! Een duidelijke uitleg over uw bezwaar is dus noodzakelijk. Wij zullen uw bezwaren indien noodzakelijk door een juridisch adviseur laten behandelen.

3. Doel
Het doel van dit forum is een verzamelpunt te zijn voor Video Montage hobbyisten die middels dit forum over hun hobby kunnen discussiŽren.
Ons doel is niet mensen bijv. illegale software te verschaffen waarmee men kosteloos de hobby kan beoefenen. Ieder lid draagt hierbij zelf de verantwoordelijkheid dergelijke aanbiedingen niet via dit forum te doen.
Een gezonde discussie over alle mogelijkheden die diverse video montage software en plug-inís biedt is echter zonder meer mogelijk.

4. Wij houden dit board graag netjes.
D.w.z. dat wij niet gediend zijn van mensen die hun vragen of opmerkingen duidelijk in een verkeerd forum plaatsen of dezelfde vraag meerdere keren in verschillende forums stellen.
Een herhaaldelijke 'vervuiler' zal dan ook van het board worden verwijderd.

5. Normen/waarden
Op dit board gelden de normale fatsoensregels. D.w.z. dat het gebruik van scheldwoorden of schuttingtaal, als ook berichten waarbij iemands privť gegevens bekend worden gemaakt of iemand op ordinaire wijze wordt aangevallen, uit den boze zijn! Deze berichten worden gewist en de lid gegevens van de overtreder zal worden verwijderd.

6. Prive zaken, roddels enz.
Discussies over privť zaken, roddels en andere berichten die niets met video montage te maken hebben zijn op het Video Montage Forum niet gewenst.
Als je een dergelijk bericht toch plaatst loop je het risico te worden verwijderd.
Wij willen discussies die uit de hand zouden kunnen lopen op voorhand in het geheel vermijden. Heb je bezwaar op een beslissing die is genomen door de operator of moderator dien je je via e-mail of PM te melden. (dus niet openlijk via het board!)

7. Reclame strikt verboden!
In berichten op ons board is reclame (ook negatieve "reclame"), onder welke vorm dan ook, strikt verboden! Ook het plaatsen van links naar commerciŽle sites, het plaatsen van een commerciŽle link in je profiel of het plaatsen van een link naar je eigen site die als overwegend concurrerend t.o.v. videomontageforum.nl kan worden aangemerkt is niet toegestaan tenzij deze links in overeenstemming zijn met het informatieve karalter van het videomontageforum. Eveneens verboden is het via PM "spammen" van gebruikers en in het bijzonder het versturen van PM's om mee te handelen! Wil je iets verkopen, ga je naar AVMarktplaats.nl. Videomontageforum.nl mag niet worden misbruikt voor welke commerciŽle activiteit dan ook! Ook niet via PM!


Veel plezier op het Video Montage Forum

Als je akkoord gaat met deze voorwaarden vink dan het vakje met "akkoord" aan. Vergeet niet dat je zodra je geregistreerd bent je nog WEL moet inloggen!!!Wie is online
4 geregistreerd (Studio Brandaris, King Fred II, berre, Mat Janssen), 234 Gasten en 9 Spiders online.
Sleutel: Admin, Globale Moderator, Mod
Schreeuw doos

oktober
Zo M Di W Do V Za
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Top Posters
Knarf 22893
VideJo 13201
HendrikJD 8674
Theo22 7411
Tante Ka 5795
ger jansen 5218
Buskees 4795
Cor V 4335
Nieuwste Leden
Dento, Franksavatar, Dick Verheul, Piet49, TheNarv
13077 Geregistreerde gebruikers
Forum Statistieken
13077 Leden
43 Forums
28446 Onderwerpen
233166 Berichten

Max Online: 1647 @ 12/21/19 11:34 PM