site stats
Uwtrouwvideograaf.nl
Pagina 2 van 2 < 1 2
Onderwerp opties
#242969 - 08/06/20 11:05 AM Re: plaatsen van clip uit bin naar tijdlijn [Re: Edd]
Myrthe Offline


Geregistreerd: 03/23/11
Berichten: 42
Lokatie: Amsterdam
Aha! Dat bedoelde je met "het Grass Valley forum". Dank je wel, ook voor het Nederlandse forum.
Ik heb al je drie reacties op mijn probleem, gekopieerd en in mijn aantekeningen geplakt. Aantekeningen op papier van mijn montagevorderingen en adviezen; liggen op mijn pc tafel naast me. Geheugensteun voor als ik er weer een paar dagen (voor muziek, vakantie e.d.) tussenuit heb gemoeten.
Ik zal zeker ook hier terugkomen, maar zoals gezegd kan het even duren, want met je adviezen kan ik nu een tijd voort.
Tot 'ziens',
Myrthe

Omhoog
Portal Box 2
#242970 - 08/06/20 12:16 PM Re: plaatsen van clip uit bin naar tijdlijn [Re: Myrthe]
Edd Offline


Geregistreerd: 05/01/06
Berichten: 518
Lokatie: Lichamelijk ( Belgie) met hart...
Eigenlijk wel spijtig dat Je de home versie hebt gekocht i.p.v. de Pro versie ( Ik weet het financiële verschil niet ) dan kon Je nu mee genieten van de gratis update naar de X (10 ) versie.
Deze heeft wel enkele vernieuwingen en extra uitbreidingen ingebouwd,die zeker de moeite waard zijn.
Groetjes
Edd
_________________________
Een mens is als een instrument, de klank die er uitkomt, wordt bepaald door de persoon die het bespeelt.

Omhoog
#242971 - 08/08/20 08:31 AM Re: plaatsen van clip uit bin naar tijdlijn [Re: Edd]
Myrthe Offline


Geregistreerd: 03/23/11
Berichten: 42
Lokatie: Amsterdam
Het prijsverschil is enorm Edd. Ik betaalde ongeveer 200 Euro. Ik denk dat jij zo tegen het professionele aan zit en dat ik met 'minder' tevreden ben. Goed (niet te heet ...) weekend gewenst. Myrthe

Omhoog
#242977 - 08/09/20 10:22 AM Re: plaatsen van clip uit bin naar tijdlijn [Re: Myrthe]
Edd Offline


Geregistreerd: 05/01/06
Berichten: 518
Lokatie: Lichamelijk ( Belgie) met hart...
Je had Edius 3,dan had Je een ’jump”upgraden kunnen doen,wat veel minder koste,dit doe Ik elk upgraden die het waard is in.m.o.
Heb nog even verder gezocht naar een oplossing.
User setting
Aplication
Clip thumbnail
Box aantikken
Drop down menuutje = all
Succes en hou het warm !-))
Edd
_________________________
Een mens is als een instrument, de klank die er uitkomt, wordt bepaald door de persoon die het bespeelt.

Omhoog
#242980 - 08/15/20 10:33 AM Re: plaatsen van clip uit bin naar tijdlijn [Re: Edd]
Myrthe Offline


Geregistreerd: 03/23/11
Berichten: 42
Lokatie: Amsterdam
Dank je Edd. Ik ga moedig voort, Myrthe

Omhoog
#243071 - 08/27/20 11:15 AM Re: plaatsen van clip uit bin naar tijdlijn [Re: Myrthe]
Myrthe Offline


Geregistreerd: 03/23/11
Berichten: 42
Lokatie: Amsterdam
Vandaag, na veel omzwervingen, vooral door de bijgeleverde Edius werkgroep handleiding Pro 9 lijkt mijn probleem helemaal opgelost.
Uiteindelijk door ook het laatste advies, namelijk dat van Edd vandaag, na die omzwervingen pas goed te begrijpen.
Johan Cruijff: "Je gaat het pas zien als je het door hebt".
Mijn probleem was, dat ik, ondanks toch het hele proces van (oude)film op pc, naar bin, naar timeline goed doorlopen te hebben: ik op de timeline geen beelden kreeg, alleen een witte band.
Het verlossende advies van Ed was:
User setting -- application -- clib thumpnail --Box aantikken -- Drop down menuutje = all
Wat een opluchting! Edd, hartstikke bedankt.

Omhoog
Pagina 2 van 2 < 1 2



Moderator:  Arvid, arvidbeheer 
Wie is online
1 geregistreerd (Catmen), 42 Gasten en 0 Spiders online.
Sleutel: Admin, Globale Moderator, Mod
Schreeuw doos

september
Zo M Di W Do V Za
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Top Posters
Knarf 22530
VideJo 12915
HendrikJD 8672
Theo22 7294
Tante Ka 5792
ger jansen 5181
Buskees 4590
Cor V 4038
Nieuwste Leden
JorenEngels, Bally, lordSeaOtter, LvZ, James50
13021 Geregistreerde gebruikers
Forum Statistieken
13022 Leden
42 Forums
28166 Onderwerpen
230648 Berichten

Max Online: 1647 @ 12/21/19 11:34 PM