site stats
Uwtrouwvideograaf.nl
Pagina 3 van 3 < 1 2 3
Onderwerp opties
#238751 - 09/18/18 05:26 PM Re: beginners vraag (beeldkwaliteit) [Re: Richard B]
Lenzz Online   content
Moderator


Geregistreerd: 08/13/12
Berichten: 1628
Lokatie: Rijswijk
Een gimbal is supergestabiliseerd. Krijg je geen spijt van.

Ook wel 'ns zo'n melding van YT gekregen, maar je moet toch altijd kritisch blijven bij de bewerkingen - door welke software ook. Het is écht niet altijd optimaler.




Bewerkt door Lenzz (09/18/18 05:27 PM)

Omhoog
Portal Box 2
#238752 - 09/18/18 05:38 PM Re: beginners vraag (beeldkwaliteit) [Re: wgbeijerland]
Knarf Online   happy
Adobe Community Professional


Geregistreerd: 05/15/04
Berichten: 22163
Lokatie: Noord-Holland
Je moet de beweging van een gimbal niet verwarren met rollingshutter (jello) dat door de chip van de camera wordt veroorzaakt.

Gimbal is stabiel maar je moet wel er mee leren lopen.

YT melding kun je negeren.
_________________________
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

Omhoog
#238846 - 10/10/18 08:51 PM Re: beginners vraag (beeldkwaliteit) [Re: Richard B]
Richard B Offline


Geregistreerd: 06/11/18
Berichten: 15
welnu de videos zijn na bewerking helemaal naar wens,echter nu wil gopro filmpjes invoegen maar die filmt onder hogere framesnelheid (29,97) is dit te combineren?

de JVC camera is overings in te stellen op 50i en 50p
de gopro heeft als mogelijkheden 30p en 60p

ik denk zoiezo beide in 'P' filmen om straks te gaan combineren in een project? iemand hier ervaring mee? thanks!

Omhoog
#238847 - 10/10/18 10:53 PM Re: beginners vraag (beeldkwaliteit) [Re: Richard B]
Knarf Online   happy
Adobe Community Professional


Geregistreerd: 05/15/04
Berichten: 22163
Lokatie: Noord-Holland
Gopro kun je ook op 25 en 50 instellen (PAL)
_________________________
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

Omhoog
#238848 - 10/10/18 11:04 PM Re: beginners vraag (beeldkwaliteit) [Re: Richard B]
Richard B Offline


Geregistreerd: 06/11/18
Berichten: 15
thanks voor de snelle reactie,even opgezocht maar dan moet je een app hebben dat gaat niet werken op mijn telefoon ok weet ik even voldoende

Omhoog
#238849 - 10/10/18 11:22 PM Re: beginners vraag (beeldkwaliteit) [Re: Richard B]
Knarf Online   happy
Adobe Community Professional


Geregistreerd: 05/15/04
Berichten: 22163
Lokatie: Noord-Holland
Dat doe je in het menu van de camera.
Welke gopro?
_________________________
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

Omhoog
#238861 - 10/12/18 09:56 PM Re: beginners vraag (beeldkwaliteit) [Re: Richard B]
Richard B Offline


Geregistreerd: 06/11/18
Berichten: 15
gopro hero 4 session,het menu geeft alleen 1080 30p en 1080 60p aan..

Omhoog
#238862 - 10/12/18 10:20 PM Re: beginners vraag (beeldkwaliteit) [Re: Richard B]
Knarf Online   happy
Adobe Community Professional


Geregistreerd: 05/15/04
Berichten: 22163
Lokatie: Noord-Holland
Je dient 's eerst op PAL te zetten. Bovengenoemde zijn NTSC settings.
_________________________
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

Omhoog
#238863 - 10/12/18 10:24 PM Re: beginners vraag (beeldkwaliteit) [Re: Richard B]
Knarf Online   happy
Adobe Community Professional


Geregistreerd: 05/15/04
Berichten: 22163
Lokatie: Noord-Holland
_________________________
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

Omhoog
#238864 - 10/12/18 11:02 PM Re: beginners vraag (beeldkwaliteit) [Re: Richard B]
Richard B Offline


Geregistreerd: 06/11/18
Berichten: 15
bedankt weer voor de snelle reactie! hij moet inderdaad nog naar pal worden gezet,in die handleiding zie ik inderdaad dat het kan maar niet hoe frown

Omhoog
#238865 - 10/13/18 12:53 AM Re: beginners vraag (beeldkwaliteit) [Re: Richard B]
Knarf Online   happy
Adobe Community Professional


Geregistreerd: 05/15/04
Berichten: 22163
Lokatie: Noord-Holland
Kan deze gopro niet maar je gaat mij toch niet vertellen dat je niet bij je settings kan komen.
Zitten toch wel knopjes op?

Edit: moet dus via de app of remote. Heb je die er dan niet bij?


Bewerkt door Knarf (10/13/18 01:15 AM)
_________________________
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

Omhoog
#238866 - 10/13/18 09:39 AM Re: beginners vraag (beeldkwaliteit) [Re: Richard B]
Richard B Offline


Geregistreerd: 06/11/18
Berichten: 15
heb er niets bij nee,de kale camera gebruikt overgenomen zal kijken of iemand mij met een app even kan bijstaan

Omhoog
Pagina 3 van 3 < 1 2 3



Moderator:  Arvid, arvidbeheer, HendrikJD, VideJo 
Wie is online
2 geregistreerd (Nard, VideJo), 160 Gasten en 7 Spiders online.
Sleutel: Admin, Globale Moderator, Mod
Schreeuw doos

januari
Zo M Di W Do V Za
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Top Posters
Knarf 22163
VideJo 12757
HendrikJD 8667
Theo22 7294
Tante Ka 5792
ger jansen 5168
Nieuwste Leden
Ferreke, Marco Verbaten, Martin 72, MSI, Vihara
12918 Geregistreerde gebruikers
Forum Statistieken
12919 Leden
42 Forums
27844 Onderwerpen
227357 Berichten

Max Online: 414 @ 01/22/11 06:46 PM