site stats
Demo-en Showroom producten worden gemarkeerd met bijvoorbeeld :
Onderwerp opties
#197585 - 01/28/12 08:39 PM NGstudio werkt niet meer.......
ger jansen Offline


Geregistreerd: 09/01/03
Berichten: 4751
Lokatie: Nuenen
Alhoewel ik meestal in Vegas werk, vind ik het ook leuk om af en toe eens in Avid-Studio te werken.
Echter de problemen van pinnacle duiken ook in dit pakket weer op.
Heb je een X-aantal uren achter je PC doorgebracht, en al je creativiteit op de tijdlijn gezet, krijg je bovenstaande mededeling, mad vervolgens slaat het programma af, met de mededeling: er wordt naar een oplossing gezocht, of ik de foutmelding FF door wil sturen. mad
En dat heb ik nu al enkele weken met Avid studio, op het moment, dat je de tijdlijn wil branden, of exporteren naar een file op schijf,krijg ik bovenstaande mededeling.
Het maakt daarbij niet uit of je een SD, HDV of ander project aan het bewerken bent.
Ook de-installeren en her-installeren geeft uiteindelijk dezelfde melding..
Zoals gewoonlijk zul je van Pinnacle welgeen oplossing kunnen verwachten, ik denk dat ik het pakket dus maar in de vuilnisbak zal doen belanden..
Ook de update 1.1 brengt geen uitkomst, iemand nog een idee????

Greet: Ger

Omhoog
Portal Box 2
#197588 - 01/28/12 10:56 PM Re: NGstudio werkt niet meer....... [Re: ger jansen]
wgbeijerland Offline


Geregistreerd: 12/30/04
Berichten: 2497
Lokatie: Hoekse Waard
Geen idee, maar jij kan nog een foutmelding doorsturen. Bij wordt de software zo wonderbaarlijk snel afgesloten terwijl er staat dat ze het proberen op te slaan.

Omhoog
#197599 - 01/29/12 12:45 PM Re: NGstudio werkt niet meer....... [Re: wgbeijerland]
lotje Offline


Geregistreerd: 04/19/03
Berichten: 2107
Lokatie: Leiderdorp
Hallo Ger,

Wel ontzettend balen, dit wil je gewoon niet! Ik heb even ook geen oplossing, alleen dit:
- nog onlangs heb ik bij Avid support een vraag over S15 neergelegd en - verrassing - werd toen goed geholpen. Werkt dit ook voor Avid Studio, of heb je dat nog niet geprobeerd?
- Als S15 zo onverwacht afsluit, komt de volgende keer dat ik S15 weer open, de vraag of ik met het vorige project wil verder gaan en heb ik het project weer compleet. Ik ben dan niets kwijt. Werkt dat dus niet bij Avid Studio?

(je weet nu niet of Avid Studio wel is, wat je nu als opvolger voor S15 zou kiezen)

Met vriendelijke groet,
Henk

Omhoog
#197601 - 01/29/12 01:05 PM Re: NGstudio werkt niet meer....... [Re: lotje]
ger jansen Offline


Geregistreerd: 09/01/03
Berichten: 4751
Lokatie: Nuenen
Ja, ik ben niets kwijt op de tijdlijn, echter ik kan er niets mee, als ik materiaal op de tijdlijn heb staan, wil ik daar graag een DvD van maken, en op het moment dat ik daar de opdracht voor geef, krijg ik onmiddelijk de mededeling, dat NGstudio is afgesloten.
Ook als ik de inhoud van de tijdlijn wil exporteren naar b.v. Mpeg2 of welk format dan ook, werkt NGstudio niet meer, en kan ik weer van voor af aan beginnen.

Ger

Omhoog
#197604 - 01/29/12 01:17 PM Re: NGstudio werkt niet meer....... [Re: ger jansen]
Knarf Offline


Geregistreerd: 05/15/04
Berichten: 20646
Lokatie: Noord-Holland
Heeft dit programma geen auto save of een zelfgemaakte back-up van dien aard?
Zodat je terug kunt gaan in tijd.

Ik bewaar van elk project waar ik mee bezig voor het afsluiten een copy naar een andere schijf.
Mocht het project corrupt gaan dan heb ik iets om op terug te vallen en ben dan niet te veel werk kwijt.
_________________________

Adobe Community Professional
Groetjes Ann

Omhoog
#197607 - 01/29/12 01:43 PM Re: NGstudio werkt niet meer....... [Re: Knarf]
ger jansen Offline


Geregistreerd: 09/01/03
Berichten: 4751
Lokatie: Nuenen
Ik heb het hele programma zelfs gedeinstalleerd.
Opnieuw geinstalleerd en een nieuw project gestart.
Alles gaat goed, totdat ik of: een dvd wil maken, of de file wil exporteren.
Ook de update brengt geen uitkomst.

Ger

Omhoog
#197616 - 01/29/12 03:32 PM Re: NGstudio werkt niet meer....... [Re: ger jansen]
Knarf Offline


Geregistreerd: 05/15/04
Berichten: 20646
Lokatie: Noord-Holland
Dat bedoel ik met auto save.
Je bestand kan corrupt zijn geraakt.
_________________________

Adobe Community Professional
Groetjes Ann

Omhoog
#197620 - 01/29/12 04:27 PM Re: NGstudio werkt niet meer....... [Re: ger jansen]
lotje Offline


Geregistreerd: 04/19/03
Berichten: 2107
Lokatie: Leiderdorp
Kan je het project of een deel daar van vanaf de tijdlijn kopiŰren en in een nieuw leeg project weer plakken?


Bewerkt door lotje (01/29/12 04:28 PM)

Omhoog
#197624 - 01/29/12 08:20 PM Re: NGstudio werkt niet meer....... [Re: lotje]
ger jansen Offline


Geregistreerd: 09/01/03
Berichten: 4751
Lokatie: Nuenen
Ook als ik een geheel nieuw project start, heb ik er last van.
Een nieuw project kan toch niet meteen corrupt zijn.

Ger


Bewerkt door ger jansen (01/29/12 08:20 PM)

Omhoog
#197637 - 01/30/12 12:06 PM Re: NGstudio werkt niet meer....... [Re: ger jansen]
J.N.W Offline


Geregistreerd: 01/22/07
Berichten: 575
Lokatie: Tolbert
Origineel bericht van: ger jansen
Ook als ik een geheel nieuw project start, heb ik er last van.
Een nieuw project kan toch niet meteen corrupt zijn.

Ger


Heb je hier al eens gezien??
Groetjes Joop.

Omhoog
#197644 - 01/30/12 04:58 PM Re: NGstudio werkt niet meer....... [Re: J.N.W]
ger jansen Offline


Geregistreerd: 09/01/03
Berichten: 4751
Lokatie: Nuenen
Helaas Joop tot 2 keer toe alle stappen doorlopen, maar het resultaat blijft hetzelfde.
Bedabkt voor de tip.

Ger

Omhoog
#197659 - 01/31/12 03:39 AM Re: NGstudio werkt niet meer....... [Re: ger jansen]
GiBphoto Offline


Geregistreerd: 10/03/07
Berichten: 192
Lokatie: Kasterlee
Waarschijnlijk je drivers/codecs corrupt,, niets doen gewoon even pinnacle erbij installeren en dan zal het wel weer werken,,,
IK heb hetzelfde gehad als ik meerdere videobewerkingsprogramma's op de HD installeerde blijkbaar wordt er nogal eens wat gehooid in de codecs? met Avid terug te zetten bleek het niet te willen oplossen, maar gewoon pinnacle erbij gezet en klaar was het weer,,, sindsdien geen enkele falier meer gehad.
Ik heb Avid opnieuw ge´nstalleerd op een andere bootschijf (c: drive,,, ik an deze wisselen)en dan geen andere bewerking programma's meer erbij gezet en ook daar geen enkel probleem eer mee gehad...
Dus ik denk dat het pas komt als je meerdere video programma's installeert

Omhoog
#197681 - 01/31/12 10:50 PM Re: NGstudio werkt niet meer....... [Re: GiBphoto]
ger jansen Offline


Geregistreerd: 09/01/03
Berichten: 4751
Lokatie: Nuenen
Daar zat ik ookal aan te denken.
Ik heb op zolder nog een andere PC staan, eens kijken of ie daar wel wil.
Dat pinnacle erbij installeren, zal ik morgen eens proberen.
Thanks.

Ger

Omhoog
#197767 - 02/03/12 04:41 PM Re: NGstudio werkt niet meer....... [Re: ger jansen]
ger jansen Offline


Geregistreerd: 09/01/03
Berichten: 4751
Lokatie: Nuenen
Pinnacle studio-12 in zijn geheel er vers bijgezet, en helaas ik blijf dezelde foutmelding krijgen:NGstudio werkt niet meer.
Er is al 6 keer een e-mail verstuurt met een probleemanalise.
Ik weet het FF niet meer...

Ger

Omhoog
#215522 - 07/29/13 12:06 PM Re: NGstudio werkt niet meer....... [Re: ger jansen]
Tonie Offline


Geregistreerd: 06/03/07
Berichten: 17
Lokatie: Landsmeer
Hall Ger,
Mij overkomt precies het zelfde,nu heb ik ook Magix videodelux 2013 op mijn computer staan en die doet het wegschrijven in de de hoogste HD waarden probleemloos.Gek he.
Gr Tonie

Omhoog
#215523 - 07/29/13 12:28 PM Re: NGstudio werkt niet meer....... [Re: ger jansen]
ger jansen Offline


Geregistreerd: 09/01/03
Berichten: 4751
Lokatie: Nuenen
Ik heb inmiddels Avid-studio weggegeven aan iemand anders.
Ik werk niet meer met Avid of Pinnacle studio.
Te vaak kleine irritante dingen, waardoor iets niet of niet goed werkt.

Ger

Omhoog
#215528 - 07/29/13 01:35 PM Re: NGstudio werkt niet meer....... [Re: ger jansen]
Volker Offline


Geregistreerd: 07/10/07
Berichten: 345
Lokatie: Arnhem
Ik heb ook vaak problemen met Avid Studio zoals NG werkt niet meer, ben nu aan het oefenen met Edius 7 ik denk dat het Edius 3.5 gaat worden.

Met edius nog geen enkele keer een vast loper of andere problemen gehad.

Werkte eerder met Avid Liquid dat werkte zoals het hoort.

En Edius werkt met 64bit.

Groet Frans

Omhoog
#215530 - 07/29/13 01:57 PM Re: NGstudio werkt niet meer....... [Re: ger jansen]
ger jansen Offline


Geregistreerd: 09/01/03
Berichten: 4751
Lokatie: Nuenen
Klopt Frans edius-7 is een perfect programma.
Jammer dat ze hier geen nederlandstalige versie van hebben, anders wist ik het wel.
Edius-7 is inderdaad 64 bit.
Alle voorgaande versie's zijn slechts 32 bit versie's, die wel goed in een 64 bit besturingssysteem werken.

Ger

Omhoog



Nieuwste Leden
video-math, Chub, spun, alpu, Cerezo
12331 Geregistreerde gebruikers
Wie is online
0 geregistreerd (), 11 Gasten en 5 Spiders online.
Sleutel: Admin, Globale Moderator, Mod
september
Zo M Di W Do V Za
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Schreeuw doos

fotogallerij
Andre ter bewerking
Luchtfoto
Mooi plaatje van een event van gisteren
DWDB
Even binnen blijven!!
Forum Statistieken
12332 Leden
44 Forums
26269 Onderwerpen
214072 Berichten

Max Online: 414 @ 01/22/11 06:46 PM