site stats
Demo-en Showroom producten worden gemarkeerd met bijvoorbeeld :
Steun het forum
Steun het forum met een kleine vrijwillige bijdrage als je wilt dat het videomontageforum in de lucht blijft
Wie is online
4 geregistreerd (gkl, Thieske, Knarf, lotje), 20 Gasten en 8 Spiders online.
Sleutel: Admin, Globale Moderator, Mod
Wie is vandaag jarig?
dvd (62), muziekman (2014)
fotogallerij
Andre ter bewerking
Luchtfoto
Mooi plaatje van een event van gisteren
DWDB
Even binnen blijven!!
Pagina 2 van 2 < 1 2
Onderwerp opties
#182851 - 03/26/11 01:33 AM Re: Pinnacle Studio v.15 -VS- Avid Studio [Re: wgbeijerland]
GiBphoto Offline


Geregistreerd: 10/03/07
Berichten: 192
Lokatie: Kasterlee
Toch aan de gang gegaan met AvidStudio,,,
maar iemand een idee hoe ik mijn NEWBLUE plugins in AvidStudio kan krijgen?

Ik heb deze filters en overgangen (met succes) heel makkelijk in Pinnacle Studio geinstalleerd maar voor Avid blijkt dit niet te lukken.
Heeft hier iemand ervaring mee???

Omhoog
Portal Box 2
#183183 - 03/30/11 10:07 AM Re: Pinnacle Studio v.15 -VS- Avid Studio [Re: Buskees]
pete pan Offline


Geregistreerd: 04/16/05
Berichten: 89
Lokatie: Schaijk
hoi,
we hebben de trial versie studio 15 gedownload.
ziet eruit als 14 maar ook met studio 15 kan ik niet importeren van Sony camera of sony dvcamrecorder, deze zijn via I-link aangesloten.
Ik moet nog steeds met studio 12 het filmpje binnenhalen en dan kan ik het wel bewerken met studio 15.
Heeft hier iemand een idee over hoe het komt dat ik nie kan importeren
met studio 14 - 15
gr peterjan

Omhoog
#183187 - 03/30/11 10:40 AM Re: Pinnacle Studio v.15 -VS- Avid Studio [Re: GiBphoto]
Witse Offline
gebanned


Geregistreerd: 04/01/09
Berichten: 1579
Lokatie: Europa
Origineel bericht van: GiBphoto

Heeft hier iemand ervaring mee???


Dat is al de 3de keer dat je deze vraag hier stelt, denk dat je het beter bij een keer vragen houdt want anders wordt het wel verwarrend.

Omhoog
#183261 - 03/30/11 11:11 PM Re: Pinnacle Studio v.15 -VS- Avid Studio [Re: Witse]
GiBphoto Offline


Geregistreerd: 10/03/07
Berichten: 192
Lokatie: Kasterlee
De vraag is opgelost ondertussen,,, tja waar is er activiteit hier op dit forum he,,, soms wat verwarrend waar er ook nog wat reacties komen...

Omhoog
#183262 - 03/30/11 11:14 PM Re: Pinnacle Studio v.15 -VS- Avid Studio [Re: GiBphoto]
GiBphoto Offline


Geregistreerd: 10/03/07
Berichten: 192
Lokatie: Kasterlee
@peter pan
Ik heb ook nog een sony DV gehad en via de firewire (aansluiting) werkte het perfect om vanuit pinnacle de camera de beelden over te halen. Ik kon zelfs de camera aansturen vanuit pinnacle. Wel alleen via de firewire aansluitng.


Bewerkt door GiBphoto (03/30/11 11:15 PM)

Omhoog
#183279 - 03/31/11 11:21 AM Re: Pinnacle Studio v.15 -VS- Avid Studio [Re: GiBphoto]
Donkersgoed Offline


Geregistreerd: 03/31/11
Berichten: 4
Lokatie: Barneveld
@pete pan Wat voor besturingssysteem gebruik je? Heb zelf dit probleem nog niet gehad met sony dv cams maar bij een kennis met windows 7 hielp het door in windows apparaatbeheer de legacy driver te installeren voor de iee1394 firewirecard.

groeten,

Tim


Omhoog
#183571 - 04/04/11 06:32 PM Re: Pinnacle Studio v.15 -VS- Avid Studio [Re: Donkersgoed]
pete pan Offline


Geregistreerd: 04/16/05
Berichten: 89
Lokatie: Schaijk
Hoi Tim,
window 7 op het ene aysteem en windows XP op het andere systeem, ook daar kan ik niet met studio 15 importeren
Met studio 12 (wat er ook opstaat) gaat het prima.
volgens mij ziet hij de dvcam wel omdat hij begint af te spelen, maar gelijk zegt ie kan niet importeren.
Dus nu met studio 12 importeren en met studio 15 monteren
gr peter jan

Omhoog
#183574 - 04/04/11 07:05 PM Re: Pinnacle Studio v.15 -VS- Avid Studio [Re: pete pan]
J.N.W Offline


Geregistreerd: 01/22/07
Berichten: 564
Lokatie: Tolbert
Op de lessensite onder de categorie foutmeldingen staan ook enkele problemen besproken voor dit probleem.
Misschien werkt het.
Groetjes Joop.

Omhoog
#183653 - 04/05/11 09:09 PM Re: Pinnacle Studio v.15 -VS- Avid Studio [Re: J.N.W]
pete pan Offline


Geregistreerd: 04/16/05
Berichten: 89
Lokatie: Schaijk
Beste Joop,
dat heb ik geprobeert maar het werkt bij mij niet

Omhoog
Pagina 2 van 2 < 1 2



Moderator:  HendrikJD, Pim Foppen 
Nieuwste Leden
Gerwin de Vries, Pascalle Denise, Han46, KeesV, Willembrummelbos
12249 Geregistreerde gebruikers
Forum Statistieken
12249 Leden
39 Forums
24656 Onderwerpen
206844 Berichten

Max Online: 414 @ 01/22/11 06:46 PM
april
Zo M Di W Do V Za
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Schreeuw doos

(Bekeken)Populaire onderwerpen
Smoelenboek 444601
Panasonic HDC-SD700 426767
Is de Sony HVR-HD 1000E goed? 179406
Test Sony HDR-FX1000E 158876
7e 60 seconden wedstrijd 155618
Canon XH A1 119394
Focus Wheel voor Canon HV20 en HV30 119041
Thema 1 minuut wedstrijd = MUZIEK 116203
Alternatieve FigRig 86215
Papier voor DVD covers 82277