site stats
Uwtrouwvideograaf.nl videomontageforum.nl Videoholland.nl
02/16/18 12:16 PM CC2017: slepen van films naar een project door videojantje

Hallo,
Sinds enige tijd (na een update van CC2017) kan ik geen films en foto's meer in een project slepen. Het kan alleen nog maar via Import.
Ik heb alle preferences bekeken maar kan hier niets over vinden. Ook op google/adobe forum heb ik nog geen oplossing gevonden.
Ik draai nog onder windows 7 64 bit.
Wellicht heeft iemand op dit forum een idee?

mvg Peter

92 Bekeken · 5 Commentaren
02/14/18 05:01 PM CC2017: Warp Stabilizer blijft 'hangen' door Lenzz

Af en toe heb ik bij toepassing van Warp Stabilizer dat 'stabilizing' blijft hangen.

Is dit op te lossen?



112 Bekeken · 10 Commentaren
02/11/18 05:07 PM Hallo daar is ie weer..... door bkj

Hallo mensen van het Videomontageforum,
Ik ben in het gelukkige bezit van een Sony HDR-CX450 camera. Een wereld app. mooi in breed beeld en in HD.
Nu ben ik ook in het bezit gekomen van een Nikkei Action Extreme X6. Mogelijkheden 720P, 1080P, 2,7K, 4K.
Maar als ik ga monteren (Premiere Pro) krijg ik de beelden van Nikkei niet gelijk aan die van de Sony. Links en rechts blijf ik zwarte kanten houden. Hoe ik ook de instellingen van de camera of Premiere uitvoer.Ik heb ondertussen vele opties uitgeprobeerd. Maar ik kom er niet uit.
Wie kan mij helpen?

137 Bekeken · 9 Commentaren
01/17/18 08:26 PM Info bekijken van oude tapes... door keessie

Goedendag

Is het mogelijk in Premiere pro CC 2017 om bij het capture'n van dv tape, de nodige info te bekijken, zoals framerate, data etc etc.... dus eigenlijk gewoon de info van het moment van opname..??

groet

Huppekeessie...

He's back.... ;-)

179 Bekeken · 3 Commentaren
01/15/18 11:11 AM Zelfde camera maar verschillende frame rates door Bob333

Goedendag,

Ik heb een vraag.
Ik ben op vakantie geweest en heb de hele vakantie gefilmd met mij Samsung Galaxy S8.
Nu heb ik alle filmpjes ge´mporteerd in Adobe Premiere Pro.

Als ik 1 van deze filmpjes sleep naar de Sequence gedeelte dan maakt hij een nieuwe sequence aan waarbij de settings gelijk zou moeten zijn als het filmpje.
Echter zet hij de Timebase op 10 Frames / Second.

Waarom hij dat doet weet ik niet, maar ik heb het vermoeden dat Adobe de frame rate niet kent, want als ik alle filmpjes bekijk in Adobe dan zie ik allerlei afwijkende frame rates.
De ene staat op 29,97 fps, de andere op 30 fps en ook kom ik 29,99 fps en 30,01 en 30,02 tegen, terwijl ik alles met dezelfde camera heb gefilmd.

Ik heb er nog niet heel veel verstand van, maar dat zou toch niet mogen?

Weet iemand of dat normaal is? En welke instellingen ik het beste zou kunnen gebruiken? 29,97 of 30 fps.

Bij voorbaat dank.

Bob

254 Bekeken · 7 Commentaren
Wie is online
2 geregistreerd (Desert, Stappie), 87 Gasten en 4 Spiders online.
Sleutel: Admin, Globale Moderator, Mod
Schreeuw doos

februari
Zo M Di W Do V Za
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
Top Posters
Knarf 21875
VideJo 12650
HendrikJD 8667
Theo22 7294
Tante Ka 5792
ger jansen 5168
Nieuwste Leden
themoy, Leo1030, Jdr33, motorcamera, JanvanAal
12867 Geregistreerde gebruikers
Forum Statistieken
12867 Leden
42 Forums
27600 Onderwerpen
225586 Berichten

Max Online: 414 @ 01/22/11 06:46 PM